maanantai 8. marraskuuta 2010

Päivä nro. 26 JL positiivisella asenteella porskutetaan eteenpäin

Viikonloppu onnellisesti takana ja uusi viikko edessä :-) Nyt kun leikkauksesta on kulunut melkein 4 viikkoa, niin nyt voi sanoa että Icaros on palautunut ennalleen. Eikä melkein vaan justiinsa. Metkut on nimittäin samat.

Sunnuntaina koirat olivat pihalla vapaana. Icarostakin uskalletaan pitää nyt omalla pihalla vapaana ja ilman kauluria. Nemesis houkutteli Icarosta kovasti leikkiin ja muutaman spurtin se ottikin ja leikkivät perinteistä koirien hippasta jossa Icaros joutuu aina olemaan se hippa. Hienosti osasi väistellä pensaita ja valosalla kun uutta lunta oli maassa niin näkökyvystäkään ei huomannut juurikaan että siinä olisi mitään poikkeavaa.

Sisällä koirat leikkivät leluilla vetoleikkejä. Perään on vielä katsottava että Nemesis ei rupea kovasti retuuttamaan leluja kun Icaros on lelun toisessa päässä. Pitääkin huomenna soitella eläinlääkäriin ja varmistaa vielä että saako Icaros nyt touhuta jo normaalisti ja leikkiä rajumpiakin leikkejä, vai pitääkö vielä varoa silmiä. Haavat ovat parantuneet ja tikitkin jo sulaneet.

Olin itse tämän päivän kotona migreenin kourissa ja Icaros oli koko päivän ilman kauluria. Päätimme että yöksikään kauluria ei enää laiteta, mutta loppu viikon kauluri saa olla päivisin vielä päässä ihan varmuuden vuoksi. Työpäivän ajan siis. Kun isäntä tuli töistä kotiin niin molemmat koirat olivat ovella vastassa ja Icaros jutteli hassun kuuloisesti. Se pitää semmoista "apinan ääneltä" kuullostavaa juttelua ja pyörii jaloissa väkkärän lailla. :-) Tänään illalla myös saunottiin koko porukan voimin ja Icaroskin oli mukana, tällä kertaa se pääsi vain keskilauteelle kun normaalisti istuu ihan ylhäällä asti.

Portaiden nousu ja lasku sujuu myös mallikkaasti ilman kauluria. Hienosti se uskaltaa mennä jo jyrkemmät kellarin portaatkin ihan yksin ylös ja alas. Portaiden kulkemista on kuitenkin vielä valvottava ja työpäiväksi koirat saavat jäädä alakertaan ja yläkerta sekä kellari rajataan oleskelutiloista pois koiraportin avulla.

Alla olevassa kuvassa Icaros harrastaa jo vanhoja harrastuksiaan. Se tykkää olla apurina uunin lämmityksessä ja pilkkoa klapeja vähän pienemmiksi :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti