tiistai 16. marraskuuta 2010

Päivä nro. 34 JL

Huomenna Icaroksen leikkauksesta on kulunut 5 viikkoa. Huomenna myös lääkitys muuttuu niin että Pred Forte tippoja ruvetaan antamaan vain kerran päivässä, 1 tippa molempiin silmiin. Kävin tänään hakemassa pullon tippoja, ovat kyllä kohtuullisen edullisia, taisi olla vähän reilu 7 euroa pullo. Meillä on nyt 3:s pullollinen tippoja menossa.

Icaroksen vointi on hyvä ja toipuminen edistyy koko ajan. Seuraava "etappi" on torstain silmänpainemittaus jolloin tiedetään taas että missä mennään. Kaulurista on luovuttu kokonaan koiran kanssa eletään normaalia arkea. Omalla pihalla Icaros saa ulkoilla jo vapaana ja kyllä se touhuaakin kovasti, kaikki lumen alta törröttävät kukkien varret on purtu poikki. Riehumista ei sallita, onneksi nyt ei ole ollut pahempia riehumishalujakaan.

Juoksut on tulossa varmaan molemmilla koirilla keskinäisestä leikkimis innosta päätellen, olen miettinyt Icaroksen leikkuuttamista mutta saa nähdä että milloin se toimenpide tehdään jos milloinkaan. Icaroksella ei ole ollut vielä tähän mennessä valeraskauksia tai muutakaan ongelmaa juoksujen kanssa joten siltä osin on ollut helppoa.

Yritän lisäillä torstaina pari kuvaa viikonlopun ulkoilusta, viskeltiin pari kertaa pihalla pehmolelua jonka Icaros sitten haki. Ulkona se näkee lumesta tumman lelun, sisällä taas ei erota leluja lattialta.

Hyvillä mielin ollaan Icaroksen toipumisen suhteen, leikkauksen jälkeinen vuosi on sitä jännintä aikaa ja sitten silmien pitäisi "tasaantua" :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti