perjantai 19. marraskuuta 2010

Päivä nro. 37 JL kohta menee päivätkin sekaisin :)

Seuraavalla kerralla taidan ruveta laskemaan viikkoja Icaroksen leikkauksesta, päiviä rupeaa olemaan niin paljon että menee itsekin jo sekaisin :)

Eilen käytiin silmänpainemittauksissa Kuopiossa. Paineet olivat seuraavat: oikea silmä 25, vasen silmä 28.
Näyttää siltä että oikean silmän paineet alkavat pysyä balanssissa mutta vasen jatkaa hidasta nousuaan. Voihan pee sentään.

Lääkäri kyllä totesi että hän ei lähtisi määräämään mitään tippoja koska silmät ovat tosi hyvän näköiset ja valkuaiset eivät punerra. Soitin tänään kuitenkin Tampereelle ja katsotaan tuleeko sieltä muutosta hoito-ohjeisiin tai lisätäänkö lääkkeitä. Vasen silmä on siinä rajoilla että onko paha vai hyvä. Normaali silmän paine on 25 ja siitä yli on vähän liikaa. Tampereen reissuun on aikaa tasan 3 viikkoa. Katsotaan jos siihen asti pärjättäisiin.

Eilen illalla oli melkoinen onnen hetki kun Icaros yritti jahdata lumihiutaleita. Viime talvena se harrasti sitä tosi paljon, aina lumisateella se hyppelehti kahdella jalalla ja hampaat vain naksuivat kun se metsästi hiutaleita. Luulin että nyt hiutaleiden metsästys olisi mahdotonta näkökyvyn takia. Illalla kuitenkin Icaros näki pihavaloissa hiutaleita ja rupesi niitä metsästämään. Näkökyky on kyllä mystinen juttu, Icaros näkee ilmassa leijuvat lumihiutaleet mutta ei olohuoneen lattialta pehmolelua.

Loppuviikon aikana meillä on satanut paljon lunta ja pihalla on jouduttu lumihommiin. Kolattavaa on paljon koska työnnettävä lumilinko on rikki ja linko saadaan toimintakuntoon vasta tammikuun puolella. Keskiviikkoiltana ajelin Moserilla Icaroksen turkkia taas lyhyemmäksi, nyt sille oli kasvanut ainakin 3cm mittainen turkki, mutta kiitos nuoskakelien ja jatkuvasti märän koiran, otin Moserin esiin ja nyt meillä on taas lyhyt turkkinen harjakoira. Viikon aikana ja viikonloppuisinkin ollaan paljon pihalla ja ulkoillaan ja nuoskakeleillä Icarosta rupeaa paleltamaan nopeammin kun turkki kastuu. Nyt lyhyessä turkissa sille puetaan fleecehaalari ja ulkoiluaika pitenee ja lumipallot olohuoneen parketilla vähenevät :)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kuitenkin sille, että voiton puolella olette.
    Ihanaa ja onnea, oli hienoa, että uskalsitte leikkaukseen lähteä.
    Itsellä on huono omatuntonäiden omien kanssa:(
    tervesisiä Pilkulta ja Myyltä, ehkä pian pääsemme leikkimään:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja terveiset takasin! :)
    Tulukeehan käymään niiden teidän harjojen kanssa niin saadaan kunnon bileet pystyyn ;)

    VastaaPoista