keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Päivä nro. 21 JL leikkauksesta on kulunut 3 viikkoa

Tänään Icaroksen linssileikkauksesta on kulunut 3 viikkoa. Aika tuntuu pitkältä vaikka eihän siitä nyt niin pitkä aika ole.

Eilen Icaros jätetiin ensimmäistä kertaa kotiin Nemesiksen kanssa työpäivän ajaksi. Nemesis on stressannut yksin oloa ja Icarosta on tympinyt joka aamuinen töihin lähteminen niin paljon että päätettiin jättää koira sitten kotiin ja lähteä töistä aikaisemmin katsomaan että miten päivä on sujunut. Tällä viikolla Icaros on aamuisin yrittänyt piiloutua sohvaan kun on töihin lähdön aika. Se nököttää liikkumatta ja esittää nukkuvaa kun puetaan takkiä ylle " menkää vaan, minä täällä nukun ja jään kyllä kotiin". Nemesis on taas ruvennut piipittämään kun takkia aletaan pukea päälle.

Eilen kotiin tullessa koirat tulivat ovelle vastaan, Icaroksella oli kauluri edelleen kaulassa, silmät olivat siistit ja tukkapompula päässä. Kaikki oli siis ok. Kauluria tosin vahvennettiin teipillä että pysyy varmasti kiinni. Koirille on rajattu nyt alakerta käyttöön työpäivän ajaksi että Icarokselle ei tule vahinkoa portaiden kanssa.

Huomenna torstaina on silmien painemittaus Kuopiossa. Vähän jo jännittää. Uskon että mitään huolta ei ole, mutta huomenna se nähdään. Icaroksen vasen silmä punertaa hieman sisä nurkasta, mutta luulen että se ei ole kuitenkaan tulehtunut vaan että kyseessä on verisuonikertymä, joka tulee usealle koiralle tikkien sulaessa. Silmä ei vuoda enempää eikä sitä näyttäisi kutittavankaan. Punerrus on ainoastaan sisänurkassa missä on tikit, muuten valkuainen on siistin näköinen.

Tänään lääkitystä taas vähennetään eli Pred Forte tippoja ruvetaan antamaan 2 kertaa päivässä aamuin illoin.

Huomenna taas lisää uutisia jotka on toivottavasti hyviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti