lauantai 23. lokakuuta 2010

Päivä nro. 10 JL kovaa vauhtia toivutaan

Tämä päivä on ollut taas tosi mukava ja Icaroksesta huomaa että se alkaa pikkuhiljaa palata "ennalleen" :) Aamulla kun käytiin ulkona ja oli satanut lunta niin se vasta oli kiva juttu että piti ihan rauhoitella potilasta.

Leikkauksen jälkeen satoi ensilumi ja silloin Icaros oli niin tokkurassa että ensilumi ei vaikuttanut mitenkään koiraan, lumi meni vaan ärsyttävästi kaulurin sisään kun yritti haistella maata. Mutta tänään Icaros oikein hoksasi että jee, lunta! Touhukkaasti se halusi kiertää koko pihan ympäri ja tarkastastella muuttunutta maisemaa. Nemesis yritti hirveästi houkutella Icarosta hippasille ja juoksi tuhatta ja sataa ympäri pihaa. Icaros ulkoilee hihnassa ja sitä piti ihan estellä että Nemesiksen leikkiin ei saa vielä mennä mukaan.

Ulkoillessa otan kaulurin välillä pois Icroksen kaulasta (eläinlääkärin suostumuksella) koska se ei yritä hangata silmiään. Kauluri nimittäin haittaa pienen ja matalan koiran tarpeiden tekoa ja aiheuttaa turhia ravisteluja kun lehtiä ja lunta menee sisään, niin ollaan päädytty siihen että jos ulkoillan niin kauluri otetaan pois. Lyhyille pissityksille kauluri jätetään kaulaan koska silloin sen pois ottamiseen ja pukemiseen menisi enemmän aikaa kuin ulkona oloon. Ensimmäisen viikon aikana kauluria ei otettu missään vaiheessa pois ja nytkin se on sisällä koko ajan kaulassa.

Icaroksen silmänpaineista sen verran että perjantaina eläinlääkäriasemalta oltiin minuun yhteydessä ja hoitava eläinlääkäri oli sitä mieltä että viikonlopuksi ei kannata ottaa uutta silmänpainelääkettä sivuvaikutusten vuoksi, vaan katsotaan viikonlopun yli vielä ilman painelääkkeitä. Itsellä on huoli silmän paineiden nousemisesta, mutta seurataan oireita ja jos jotain tosi poikkeavaa ilmenee, niin pitänee olla yhteydessä paivystävään eläinlääkäriin ja kokeilla vaikka meillä jo olevia painelääkkeitä. Tällä hetkellä kaikki näyttää vielä ihan hyvältä, koira on pirteä (nukkuu toki vielä paljon enemmän kuin mitä normaalisti) mutta osallistuu arkiaskareisiin ja haluaisi touhuta jo puruluiden ja lelujen parissa.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä edelleen toipumiseen!!
    t. Mia

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Nyt näyttää jo toipuminen paremmalta, mutta saas nähdä että mitä eläinlääkäri tänään tuumaa.

    VastaaPoista