lauantai 16. lokakuuta 2010

Päivä nro. 3 JL

Tulee näköjään päivittäin kirjoitettua tähän blogiin kun asiaa löytyy.

Aamulla kaikki näytti hienolta, Icaros on ruvennut näkemään vähän enemmän ja aamu-ulkoilun aikaan käveltiin läheiselle autiotalolle ja takaisin kotiin. Icaros käveli suoraan ja kotiin tullessa se osasi pujahtaa pihaportin raosta pihaan, kun ensin meinasin pyytää sen odottamaan että avaan portin täysin auki.

Ruoka maistui aamulla myös ensimmäien kerran omasta kupista, pari päivää olen syöttänyt sille ruokaa kädestä, koska omasta kupista ei ole ollut kiva syödä. Icaroksen ulkoinen olemus on mysö hieman pirteämpi, vaikka se nukkuu edelleen todella paljon, ja hyvä niin.

Iltapäivällä Icaros oksensi ja nyt oksentelua on jatkunut koko illan. Vettä se juo välillä ja oksennusta tulee n. 30 min-50 min välein. Alussa tuli useammin. Epäilemme että joku lääke saattaa aiheuttaa oksentelun ja toden näköisimmin kyseessä on Rimadyl koska kotihoito-ohjeessa siitä oli maininta että saattaa aiheuttaa vatsaärsytystä.

Nyt odotellaan että vatsa rauhoittuisi. Rimadylia ei uskalleta tänään enää antaa, jos aamullakaan, mutta Synolox olisi periaatteessa pakko antaa sillä sen avulla ehkäistään tulehduksia. Pitää odotella että olo paranee. Jos aamulla vielä oksentelee tai on muuten heikko niin ei auta muu kuin suunnata nokka kohti Kuopion eläinlääkäripäivystystä. maanantaina on aika Tampereelle, mutta sinne asti ei uskalla odottaa jos olotila ei tuosta kohennut.

Icaroksen silmät on edelleen siistin näköiset, mutta en tiedä että miten tuo jatkuva oksentelu niihin vaikuttaa. Toivottavasti edessä olisi rauhallinen yö ja paha olo helpottuu. Koira haisee vähän oksennukselta ja vaihtelee makuupaikkaa rauhattoman oloisesti, sillä on selkeästi paha olo / kipeä vatsa. :-(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti