torstai 21. lokakuuta 2010

Päivä nro. 8 JL ja ehkä jo päästään elämän syrjään

Tänään on ollut sekä hyviä että huonoja hetkiä.

Ensin huonommat uutiset:
Kävimme tänään silmänpainemittauksessa ja vasen silmä oli ok, eli paine oli 9. Oikeassa silmässä paine oli 26. Paine on periaatteessa normaalin rajoilla joka on 25, mutta se on noussut tiistain mittauksesta, jolloin paine oli 19. Muuten silmät olivat kuulemma siistin näköiset ja pupillit reagoivat hienosti valoon. Kuopion elinlääkäri mainitsi myös lasiaisvuodosta etukammioon, mikä meillä olikin jo tiedossa.

Soitin Tampereelle ja eläinlääkäri ottaa huomenna yhteyttä ja keskustellaan puhelimessa jos olisi mahdollista kokeilla eri painelääkettä. Tuleva viikonloppu huolettaa ja joku lääke on saatava jemmaan, jos ongelmia ilmenee.Toivon sydämmeni pohjasta että mitään oireita ei tule, mutta pakko suhtautua asiaan realistisesti, odotettavissa voi olla paineiden nousua.

Hyvät uutiset:
Icaros on ruvennut syömään normaalia ruokaa, syömiseen auttaa "kilpailutilanne" eli normaalisti koirat syövät keittiössä omista kupeistaan ja molemmilla tyhjenee kupit sillä molemmat vahtivat että toinen ei pääse omalle kupille. Viikon aikana Icarokselle ei ole maistunut raksut ollenkaan, vaan sille on annettu jauhelihaa ja muita "herkkuja" erikseen tarjoiltuna ja kädestä syöttämällä. Ruokaa on ollut pakko tarjoilla kädestä, koska koira on pakko saada syömään jotain lääkityksen takia. Tänään se on ollut nälkäisemmän oloinen ja laitoin molemmille omat annokset (liotettuja raksuja ja sekaan vähän leikkelettä) ja kas kummaa, Icaros söi kuppinsa tyhjäksi kun sitä huoletti että Nemesis ei vaan pääse sen kupille. Jihuu, pikkuhiljaa aletaan palaamaan normaaliin arkeen :)

Icaros esitteli meille tänään myös sarvikuonopehmoleluaan ja siirteli puruluuta. Lelut sitä ei ole kiinnostaneet tähän mennessä ollenkaan leikkauksen jälkeen. Onneksi se ei halua vielä leikkiä tai riehua lelujen kanssa, mitä se ei saa tehdä. Se vain nätisti kanteli lelua olohuoneessa ja siirteli pientä puruluuta omaan pesäänsä.

Nemesis oli tänään järjestänyt pienen ylläyksen kun tultiin töistä kotiin. Icaros on minulla töissä mukana ja se nukkuu nätisti työpäydän alla kevythäkissään koko päivän. Samassa huoneessa työskentelevä työkaveri kehui että koiraa ei huomaa ollenkaan ja jos ei tietäisi niin eipä arvaisi että se on toimistossa. Nemesis on siis yksin kotona ja vaikka sille jättää kymmenkunta täytettyä vessapaperirullaa avattavaksi niin tänään se oli kaatanut olohuoneen erottavan koiraportin ja repinyt löytämänsä nenäliinan olohuoneessa ja pissinyt kellarin matolle. Normaalisti koiraportilla eristetään olohuone ja kellari pois koirien oleskelutiloista, ne saavat olla keittiössä ja yläkerran makkarissa työpäivän ajan. Nemesis oli myös levitellyt matkalaukun sisällön lattialle, matkalaukku oli olohuoneessa kun en kerinnyt purkaa sitä vielä Tampereen reissun jäljiltä. No onpahan ollut tytöllä tekemistä.

Nyt toivon että viikonloppu menee nopeasti (enpä muista milloin viimeksi olisi toivonut sellaista) ja että tiistai saapuu pian ja Icaroksen silmät olisivat ok.

1 kommentti:

  1. Onpa teitä nyt kokeiltu, mutta hengessä ollaan mukana ja peukutetaan, että kaikki sujuu tästäedes hyvin ja siskolikka toipuu eikä uusia operaatioita tarvita!

    VastaaPoista